2014-12-02 09:17:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Hívja meg vacsorára a barátait

Napi horoszkóp december 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold maradt a Kos jegyében, még elég közel az Uránuszhoz, emellett támadja a Plútó, így ne számítson lendületes napra. Ne végezzen olyan munkákat, mely nagy erőkifejtést igényelne öntől. Igyekezzen minél kényelmesebbé tenni ezt a napot. Ne bonyolódjon veszekedésbe, se a pénz, se más miatt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold maradt a Kos jegyében, de jól kapcsolódik az ön uralkodó bolygójával, a Vénusszal. Ezzel a fényszöggel igazán jól érezheti magát ma, főleg, ha nem kell dolgoznia. A Vénusz a mások által kezelt pénzügyek területén áll, így anyagilag is jól járhat. A mai nap mindenre kiváló - csak a kötelességek teljesítésére nem. Az estét töltse inkább a barátaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold maradt a Kos jegyében. Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr támadja az Ikrek jegyét, ezért a fontos tárgyalások dátumát, és a jelentős döntéseket jobb, ha több nappal elhalasztja. Törekedjen a világos párbeszédre, ügyeljen nagyon a megállapodások, szerződések szövegére, és időben konzultáljon szakértőkkel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Kos jegyében áll, az ég tetején, az Uránusszal együtt, s ennek köszönhetően ön most a szándékait és az ötleteit sokkal jobban elő tudja adni. A Hold a hivatás házából támogatja a Vénuszt a munka házában, így jól érzi magát, miközben dolgozik. Mindenképpen sikerül megtalálnia a számításait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold maradt a Kos jegyében, így alkotó kedvét most kifejezésre juttathatja. Komoly haszna származhat a kreatív munkából. A Merkúr, a kommunikáció bolygója is jó fényszögben áll az Oroszlán jegyével, így azokkal az emberekkel is szót tud majd érteni, akik nem olyan kedvesek az ön számára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Kos jegyében áll, a Mars kellemetlen fényszögében. A légkör érezhetően feszültebb, és érzelmekkel telített lesz. A legjobb ilyenkor háttér információkat szerezni, és kutatásokat végezni bizonyos témákban. Nézzen utána alaposan mindennek, még ha ez az estéjébe kerül is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Kos jegyében áll, kellemetlen kapcsolatban a Plútóval. Továbbra is a dolgok mélyére akar látni, és szeretne precíz lenni, ám ehhez arra van szüksége, hogy ne fogadja el a felületes válaszokat. Ennek ellenére kerülje el a tekintélyes emberekkel folytatott vitákat, az Uránusz ugyanis szerencsétlen kimenetelű veszekedéseket generálhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Kos jegyében maradt, az ön munkáját jelző területen. Ne tervezzen sokat mára: a bolygók egy része változást jelez, a Hold szünetet kíván tartani. Csak késő délutánra csitul el a helyzet, akkor viszont kellemes órák várnak önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold maradt az ön számára kedvező helyen, a Kos jegyében, ezért igazán kellemesen érezheti magát, de azért ne tervezzen túl sokat mára. Este főzzön valami finomat, hívja meg vacsorára a szomszédját vagy a barátait, egyen egy jót, és élvezze az életet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold még mindig a Kos jegyében áll. Várakozással telve, az újdonságokra nyitottan kezdi a mai napot – ám vigyázzon, a váratlan fejlemények viszont bezavarhatnak. Ma feltétlenül ellenőrizze az elektromos eszközöket, és véletlenül se hagyja őket bekapcsolva, ha elmegy otthonról - főleg a vasalóra figyeljen!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Kos jegyéből üdvözli önt, és ezzel a közösség iránti érzéseit mozgatja meg. Embertársai most különösen számítanak az ön barátságára, és diplomácia érzékére. Támaszkodjon tapasztalataira és ismereteire, és különösen figyeljen ezekre. Ne felejtse, néha a kompromisszumokat is kell kötni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Kos jegyében áll, az ön anyagi javakat jelző területén. Sok esélyt kínálnak önnek a bolygók, arra is, hogy nagy átalakuláson menjen át, kívül-belül egyaránt. Egy munkájával óriási eredményt fog elérni. Várhatóan csodálatos estéje lesz!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: